Spela på stryktipset

Här hittar du en enkel guide till hur man spelar på klassiska stryktipset hos Svenskaspel.se. För att kunna spela så måste man först registrera sig och skapa ett så kallat spelkort.  När du väl är inne så klickar man på Stryktipset i menyn och landar på följande sida.

stryktipsetbild

Att spela på stryktipset är inte alls komplicerat. Din uppgift är att gissa rätt på utgången av 13 fotbollsmatcher. De två största ligorna man spelar stryktipset på är engelska och svenska fotbollsligorna. Vinner man gör man först när man  har tio rätt.

Svenska Spel väljer ut i förväg vilka matcher som ska finnas med på spelkupongen, så det finns ingen möjlighet att välja egna matcher med sina favoritlag.  När man väl har spelkupongen framför sig. (se bilden ovan) så kan man välja mellan tre olika utgångar för varje match.  Etta, kryss eller tvåa.

Etta = Om man tror att det blir vinst på hemmaplan

Kryss = Ja då tror du att det kommer att bli oavgjort

Två = Laget vinner på bortaplan.

Att spela på stryktipset är inte alls dyrt och kostar så lite som en krona per rad. För att komma in i spelet, och förstå vad som egentligen händer på planen och i lagen så kan jag rekommendera att ni läser speltips och analyser. Det kan hjälpa er göra kloka val innan ni skickar iväg spelkupogen.